Pejović: Evo zašto sam ošamario Nebojšu Medojevića!

Veselin Pejović kaže da je lupio šamar Medojeviću zato što je on, kao poslanik, zaštićen imunitetom, i da nije video drugi način da "zaštiti svoj integritet svoje porodice". Medojević najavljuje krvičnu prijavu

  • 4

Vlasnik kompanije Uniprom iz Nikšića Veselin Pejović, priznao je da je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" ošamario Nebojšu Medojevića, lidera Pokreta za promene i poslanika Demokratskog fronta (DF).

- Tačno je da smo se sinoć sreli na aerodromu Surčin, na izlazu za Podgoricu. To je bio naš prvi susret nakon Medojevićevih gnusnih laži i kleveta da sam predstavnik narko-kartela. Prišao sam mu i tražio da se izjasni da li stoji kod svojih izjava kada sam ja i moja porodica u pitanju. Umesto odgovora, Medojević je kazao da uopšte ne zna ko sam. Tada sam mu rekao: "A kako si znao, kada si lagao i pljuvao mene i moju porodicu"? i ošamario sam ga - ispričao je Pejović za podgorički protal "Analitika".

On je rekao da je to uradio zato što je Medojević kao poslanik zaštićen imunitetom od bilo koje tužbe i da nije video drugi način da "zaštiti svoj integritet svoje porodice" od gnusnih laži i kleveta koje je Medojević za njega izgovorio.

- Taj čovek je klevetao mene i moju porodicu govoreći užasne laži, sakrivajući se iza poslaničkog imuniteta. Ošamario sam Medojevića, jer nemam drugog načina da zaštitim ni svoj ni integritet svoje porodice od ovakvih prljavih napada - priznao je Pejović koga je beogradska policija nakon incidenta privela i saslušala.

S druge strane, Demokratski front će insistirati na hitnim i drastičnim merama zbog Pejovićevog napada na Medojevića. Poslanik DF-a Goran Danilović objavio je na svom Fejsbuk profilu da je Medojevića na beogradskom aerodromu, u prisustvu supruge, napao Pejović koji namerava da kupi podgorički Kombinat aluminijuma KAP.

- Nigde drugo u Evropi, izuzev ovih dana u Kijevu, država ne bi dozvolila takvu sramotu, da joj se sa opozicionim poslanikom, članom skupštinskog Odbora za bezbednost, obračunava jedan novokomponovani paraš. Nebojša ima našu punu podršku - poručio je Danilović i dodao da će insistirati na hitnim i drastičnim merama.

Inače, Medojević je najavio da će protiv Pejovića podneti krvičnu prijavu. Do incidenta je došlo kada se Medojević na delu za čekiranje sa svojom suprugom, pripremao da otputuje za Podgoricu.

- Sa leđa je prišao i udario me po licu i digao jednu veliku metalnu šipku sa postoljem. Tada je reagovala službenica sa skenera, koja je vrisnula. Pojavio se tu i službenik aerodroma koji je stao između nas. Pejović je sve vreme, u prisustvu službenih lica, pretio da sam njegov do kraja života, da je ovo samo početak i da će on meni pokazati - ispričao je sinoć Medojević, dok je Pejović nakon incidenta priveden u policiju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cika Mladjo

    22. februar 2014 | 15:33

    A sto se vi jadni ne bili ne obračunavate Dolje u vasu državu, no ste dosli odje u Beograd, tražili ste da imate svoje dvoriste, sto ne ostanete tamo, uf, kako bih vas slatko sve počistio , pa navoz i sve dolje...!

  • Baja

    22. februar 2014 | 16:39

    Sto mu ne vrati, konju

  • Brale

    22. februar 2014 | 19:26

    Moj Pejo sad su ga utulio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA