Poginulo šest članova porodice, izgorelo troje dece!

Tri odrasle osobe i tri deteta poginulo je na licu mesta. Požar je preživelo petoro, uključujući i jednu bebu i devojčicu (2)

  • 0

U požaru koji je danas zahvatio kuću na severu Španije izgorelo je šest članova porodice uključujući troje dece, dok se sedmomsečna beba, koja je preživla požar nalazi u bolnici, saopštili su zvaničnici.

Vatrogasci i spasioci su na licu mesta u Tordomaru, u blizini grada Burgos, tokom noći pokušali da spasu članove porodice koji su bili zarobljeni u kući, preneo je AFP. Medicinsko osoblje je na licu mesta potvrdilo smrt šest osoba - tri odrasle osobe i tri deteta, koji su najverovatnije stradali od trovanja ugljen-monoksidom, navedeno je saopštenju regionalne Službe za hitne slučajeve.

Lekari su prevezli petoro preživelih, uključujući i sedmomesečnu bebu i devojčicu od pet godina, u bolnicu, gde im je ukazana pomoć zbog zadobijenih opekotina i problema sa disanjem. Svi oni su, kako su naveli, u "stabilnom stanju" i biće pušteni kući za nekoliko sati.

Predstavnici grada Burgosa izjavili su španskom radiju da su preminuli članovi iste porodice i da su se okupili u kući radi porodične proslave.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA