LDP: Palma prošao detektor laži samo ako nije razumeo pitanje! (VIDEO)

Liberalno demokratska partija na svom Tviter profilu postavila je tvit u kome proziva lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu

  • 10

Liberalno demokratska partija na svom Tviter profilu postavila je tvit u kome proziva lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu.

U tvitu se navodi: "Daj tačan odgovor i pobedi u kvizu: Ne slažem se sa pitanjem". Navode se i tri ponuđena odgovora, kao deo tog kviza. U njima se navodi da je Palma mogao da prođe detektor laži samo ako nije razumeo pitanje, ali i da on zapravo nije prošao detektor laži ali je Ivica Dačić naterao detektor da slaže.

Kao treći ponuđeni odgovor navodi se da "Palma zapravo nije bio na detektoru, ali da nema tog detektora koji bi utvrdio da je slagao".

Podsetimo, lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma odgovarao je na pitanja poligrafa u UKP MUP Srbije, u vezi sa njegovim saznanjima o ubistvu novinara Milana Pantića u Jagodini. Poligrafsko ispitivanje na tzv. detektoru laži pokazalo je da Marković nema direktna ni indirektna saznanja o ovom zločinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    22. februar 2014 | 16:09

    I da je gluo ja ga podrzavam. Ja bi voleo u Nisu da imamo jednog palmu a ne bananu i vucica

  • LAVINIJA

    22. februar 2014 | 16:27

    OK,NEKA BUDE TAKO NAMESTENO NESHVACENO...A TI PODJI LEPO BEZ IKAKVIH VEZA,NAMESTALJKI I ZABLUDA SAMO SA SVOJIM SAZNANJIMA I ZNANJIMA PA NEKA TEBE POSTENO I PROFESIONALNI PRIKLJUCE NA TO SOKOCALO. JEDAN DRAMATURG BI TRBALO MALO BOLJE DA VODI PRICU.

  • Srećko

    22. februar 2014 | 16:19

    A jel ima odgovor na pitanje dali masine rade u Kolubari Palme i njegovog sina sa sve Kenetovim, koliko su uglja prodali po Srbiji? I para oprali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA