MONSTRUOZNO: Silovalo je 30 muškaraca za šest sati!

U sliovanju, koje je bilo u grupama, učestvovali su taksisti koji su dolazili u nekoliko navrata i čovek koji je doveo dete. Muškarci koji su napastvovali devojku osuđeni su ukupno na 54 godine zatvora

  • 7

Tinejdžerka azijatskog porekla silovana je u Birmingemu od strane 30 muškaraca, takođe iz Azije, a u monstruoznom zločinu koji je trajalo šest sati učestvovali su i otac i njegov maloletni sin.

Devojka je silovana u grupama, među kojima su bili taksisti koji su dolazili u nekoliko navrata i čovek koji je doveo dete još uvek u školskoj uniformi i pustio ga da učestvuje u zločinu.

Muškarci koji su napastvovali devojku osuđeni su ukupno na 54 godine zatvora.

Slučaj ove devojke probudio je brigu u Velikoj Britaniji da se stane na put bandama koje zlostavljaju žene u zatvorenim zajednicama doseljenika. Žrtve ovih napada mnogo ređe se obraćaju policiji iz straha da će biti odbačene od strane porodica.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pepa prase

    22. februar 2014 | 20:17

    Junacine, jel ste mogli da je savladate ? Bagro izopacena

  • istina

    22. februar 2014 | 20:39

    Kastracija za sotone

  • Nataly

    22. februar 2014 | 22:07

    Uuuu al su dobili kaznu ! To kad se podeli na trideset njih to nije ni po dve godine po na osob! Da su zlikovci dobili izmedju 300 i 400 godina ukupno to bi bilo primerena kazna !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA