Beograđanin kuhinjskim nožem preklao bivšu devojku!

Beograđanin Igor M. (33) zbog ljubomore usmrtio je svoju devojku Tatjanu R. (20) zarivši joj nož u srce. Policija je otišla do Igorovog stana tek tri dana kasnije. Nakon što su razvalili ulazna vrata, na podu u dnevnoj sobi u lokvi krvi pronašli su njeno beživotno telo

  • 11

Austrijska policija uhapsila je Beograđanina Igora M. (33) osumnjičenog da je 11. februara u svom stanu u Beču, kuhinjskim nožem do smrti izbo svoju bivšu devojku Tatjanu R. (20), takođe poreklom iz Srbije.

Tatjana R. je svim silama pokušala da se spase, pa su joj na rukama otkrivene brojne odbrambene povrede, ali joj je ubica zario nož u srce, od čega je ubrzo preminula,  piše "Alo!".

Tatjana, čija je porodica poreklom iz Srbije, bila je u vezi sa Igorom, koji se pre nekoliko godina doselio u Austriju.

Nakon što su nedavno raskinuli, često su se žučno raspravljali, pa joj je on i na Fejsbuku ostavljao poruke sa salvama uvreda, ali je između ostalog u nekoliko navrata napisao i "sahraniću te živu".

Ona je 11. februara otišla uveče kod njega u posetu, ali pošto se narednog jutra nije pojavila na poslu, roditelji su prijavili nestanak. Policija je otišla do Igorovog stana tek tri dana kasnije. Nakon što su razvalili ulazna vrata, na podu u dnevnoj sobi u lokvi krvi pronašli su njeno beživotno telo.

(Telegrafa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    23. februar 2014 | 17:03

    Vi ste Zorice ograničeno i glupo stvorenje! Toliko.

  • Gdecevamdusa

    23. februar 2014 | 15:41

    Tatjanini roditelji su divni ljudi . Zbog dece nekad moras progutati nesto..niko ne kaze da su ga voleli ali nju jesu,previse. Ona je bila divna devojka,predobra. Ne dozvoljavajte sebi takve ruzne stvari da pisete. Ona je bila necija sestra,cerka ,unuka,tetka...

  • Gh

    23. februar 2014 | 14:47

    Zorice sestro, zivi malo. Nije svet u novinama, pa da kazes da si proputovala i sveta videla i ko je kakvog porekla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA