SNS: U vreme DS partijsko zapošljavanje bilo najmasovnije

Za vreme vladavine DS, kako je navedeno u saopštenju, broj zaposlenih u javnom sektoru porastao je na 800.000, a od toga najveći deo zaposlen je upravo iz redova demokrata

  • 8

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je večeras, odgovarajući na kritike demokrata, da je u vreme vladavine DS partijsko zapošljavanje bilo najmasovnije.

Za vreme vladavine DS, kako je navedeno u saopštenju, broj zaposlenih u javnom sektoru porastao je na 800.000, a od toga najveći deo zaposlen je upravo iz redova demokrata.

- Tajkunska stranka Dragana Ðilasa nije čak ni u stanju da izračuna koliko je proteklo vremena od kako je SNS na vlasti, a to je tačno godinu i po dana. U vreme vladavine DS partijsko zapošljavanje nikada nije bilo masovnije - navedeno je u saopštenju.

Prethodno je DS ocenila da građani jako dobro znaju ko danas koristi govor mržnje.

- Istinu koju na svojoj koži oseća na žalost svaki građanin ove zemlje, osim ako nije jedan od 30 hiljada članova SNS koje su zaposlili u javnim preduzećima kojima gazduju - navodi DS.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brka79

    23. februar 2014 | 21:36

    Pa zašto onda ponavljate istu gresku???!!

  • Marko

    24. februar 2014 | 04:00

    A onda ste vi pohrlili da oborite taj rekord!!!

  • sale

    24. februar 2014 | 03:55

    Ako jeste sto je diskutabilno, kako to da nastaviste praksu!?!?! A da se vratimo pre DS-a... Sta ste radili dok ste bili radikavi, i sps-ovci!?!?!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA