Misteriozna smrt učenika Džejmija Olivera

Kevin Bojl izvršio samoubistvo, u čemu mu je pomogla tajanstvena kompanija koja dostavlja "pribor za samoubistvo" na kućnu adresu

  • 0

Kevin Bojl, učenik  svetski poznatog kuvara Džejmija Olivera, nestao je 26. oktobra 2011. Njegovo telo je pronađeno tri meseca kasnije u rastinju u blizini kuće u kojoj je živeo s roditeljima. Pored njega se nalazio misteriozni paketić.

Kevinov otac je u elektronskoj pošti svog sina otkrio da je platio 44 funte tajanstvenoj of šor kompaniji koja prodaje "pribor za samoubistvo" i obećava bezbolno "oslobođenje od muka". Na kućnu adresu je stigla braon koverta. Nakon toga, Kevin je nestao.

Kompanija nije tražila nikakav dokaz terminalne ili onesposobljavajuće bolesti, niti istoriju mentalne bolesti. Samo novac i kopiju Kevinovog pasoša.

Policija tek treba da ispita sve okolnosti smrti Kevina Bojla.

- Izgubiti dete je najgore što se može dogoditi jednoj majci. Ali sama pomisao da je Kevin mogao da završi svoj život na takav način, uz pomoć neke bezlične osobe koja i dalje tamo negde hoda slobodno, jednostavno je monstruozna - rekla je Kevinova majka.

(Telegraf.rs / Izvor: Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA