MRAK U SEVERNOJ KOREJI: NASA objavila šokantnu fotografiju!

Glavni grad Pjongjang ima struju, ipak, ostatak zemlje čija populacija broji 24 miliona, izgleda potpuno crno, kao more između Kine i Južne Koreje

  • 13

Fotografiju koju je je objavila NASA dokazuje ono o čemu se već odavno priča - da je Severna Koreja u mraku. I to bukvalno u mraku.

Na fotografiji se vidi da je Severna Koreja, čija populacija broji 24 miliona, pre kao neka crna rupa ili mračna vodena površina između Kine i Južne Koreje, a jedini izuzetak je glavni grad Pjongjangčija.

Podsetimo, Severnom Korejom vlada Kim Džong un, neprikosnoveni vođa u toj izolovanoj državi.

- On je od najranijeg detinjstva pokazivao je znake okrutnosti i radio sve što je poželeo - od vožnje luksuznih automobila, iako je bio toliko mali da nogama nije mogao da dohvati pedale, do preterivanja s votkom, cigaretama i „big mekovima“, ali nije voleo žene, otkriva Kendži Fudžimoto, Kimov najbolji drug s kojim je odrastao, piše Dejli mejl.

U izveštaju o sadašnjem severnokorejskom vođi, čije postupke članovi Ujedinjenih nacija porede sa zločinima nacista u Nemačkoj, Fudžimoto tvrdi da je Kim zapravo plejbojopsednut Holivudom, filmovima o Džejmsu Bondu i američkim rok zvezdama, koje zabranjuje u svojoj osiromašenoj zemlji.

- Za Kim Džong Una bio sam tu da se igram s njim, poput dadilje. Rekao bih da sam mu bio najdraža osoba tokom odrastanja - rekao je Fudžimoto, koji je pre desetak godina otišao iz Severne Koreje u svoju domovinu, Japan.

Prema njegovim rečima, u zemlji gde su milioni umirali od gladi odrastanje budućeg vođe bilo je poput nečega iz filmova.

- Oduvek surov, često se tukao sa svojim starijim bratom i tetke su ga zvale „mali general“. Prvi automobil, blindirani „mercedes“, dobio je za sedmi rođendan, a obožavao je košarku i holivudske filmove, pogotovo one s Klintom Istvudom i Džejmsom Bondom. U 14. je dobio dve jahte, a tada je počeo i da puši, što je krio od oca, nekadašnjeg lidera Severne Koreje Kim Džong Ila. Takođe, u tim godinama je otkrio alkohol, najviše je voleo najskuplju rusku votku i mogao je da popije celu flašu sam - istakao je Fudžimoto i dodao da je Kimu kad je napunio 18 godina otac dozvolio da koristi njegov harem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hahaha

    24. februar 2014 | 22:09

    Čim su Ameri tako rekli onda je sto posto tačno ha ha ha...

  • zupljanin

    24. februar 2014 | 22:15

    Da li je moguce da NASA nije mogla da slika nas na KOSMETU kada smo mi bili u mraku mesecima. Kada su nam Sipari gasili struju kako im se cefne.

  • Dovla

    24. februar 2014 | 23:10

    Pa idu ljudi u osam na spavanje pa ugasili svetla da ne troše struju. Mislim da sam Las Vegas troši više struje od cele Severne Koreje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA