Pedofil iz Boljevca u kafani pokazivao slike seksa s bebom!

Tokom saslušanja u policiji Mladenović je plakao i pričao da se kaje: "Kao da je nešto ušlo u mene. Nisam mogao da prestanem da mislim na to i onda sam počeo da skidam te snimke sa interneta i pravim video-klipove. Ali, nikoga nisam povredio", ispričao je Slaviša Mladenović na saslušanju

  • 14

Slaviša Mladenović, pedofil iz Boljevca, otkriven je nenadano, saznaje Telegraf. On je početkom februara u jednoj kafani u Boljevcu u pijanom stanju, pred grupom poznanika, pokazao video-klip na svom mobilnom telefonu, na kome je bio seksualni odnos odraslog čoveka s bebom ženskog pola!

Nedugo nakon tog događaja, policiji je stigla anonimna prijava protiv Mladenovića, što je bio signal organima reda da počnu da ga prate.

Kada su skupili dovoljno dokaza, policajci su Mladenovića sačekali kad je krenuo na posao i vratili ga u stan. Uz nalog za pretres, u njegovom laptopu je pronađeno nebrojeno pornografskih snimaka seksualnih odnosa muškaraca i devojčica do pet godina, od kojih je najmlađe dete imalo tek dve godine.

Sličan materijal pronađen je i u Mladenovićevom računaru s posla.

Tokom saslušanja u policiji Mladenović je plakao i pričao da se kaje. Kazao je da je, pre nekoliko godina, slučajno na internetu pronašao video-klip seksa odraslog čoveka i bebe.

- Kao da je nešto ušlo u mene. Nisam mogao da prestanem da mislim na to i onda sam počeo da skidam te snimke sa interneta i pravim video-klipove. Ali, nikoga nisam povredio - ispričao je Mladenović na saslušanju.

Kako se očekuje, Tužilaštvo će zahtevati psihijatrijsko veštačenje Mladenovića, koji je oženjen i ima dve ćerke od 26 i 28 godina. Za ovo delo zaprećena je kazna do tri godine zatvora. Mladenović je jutros ponovo uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    25. februar 2014 | 13:04

    Nešto je ušlo u mene... nije ništa ušlo, nego je tvoje pravo pedofilsko lice izašlo na videlo.

  • Nakatomi

    25. februar 2014 | 12:26

    Na trg pa svaki prolaznik da ga gadja kamenjem.

  • MikiGrobar

    25. februar 2014 | 12:29

    Bolesnik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA