POTRESNO: Majka se suočila s čovekom zbog koga njen sin umire! (VIDEO)

- Prošlo je pet godina. Pet godina! Moj sin zbog tebe umire iz dana u dan i to nikada neću moći da ti oprostim - rekla je očajna majka pri susretu sa čovekom koji je izazvao nesreću i učinio njenog sina beživotnim invalidom

  • 0

Lubna Kader iz Teksasa, u Americi, suočila se sa zatvorenikom Stjuartom Ričardsonom u zatvoru, pet godina nakon saobraćajne nesreće u kojoj je tada dvogodišnjem Lubninom sinu Abdulahu oštećeno 80 odsto mozga.

Abdulah Kader je danas dečak koji zahteva 24-časovnu negu, ne može da hoda, govori, niti da vidi.

Njegova majka odlučila je da se pet godina kasnije sretne sa čovekom odgovornim za nesreću. Ričardson je prihvatio ovu posetu, jer kaže da nije prošao dan da ne pomisli na porodicu kojoj je upropastio život.

- Prošlo je pet godina. Pet godina! Moj sin zbog tebe umire iz dana u dan i to nikada neću moći da ti oprostim - rekla je očajna majka prilikom susreta.

Nije očekivala da će Ričardson želeti da je vidi, ali htela je da pokuša da mu oprosti. Međutim, kada ga je ugledala, znala je da je to nemoguće.

- Toliko toga sam želela da mu ispričam o svom sinu prilikom susreta, ali sam osetila da čovek poput njega to nikada ne bi shvatio - izjavila je Kaderova za medije nakon posete zatvoru.

Ričardsonu je nakon nesreće ustanovljen tri puta veći nivo alkohola u krvi nego što je dozvoljeno.

- Napravio sam grešku i želeo bih da ta porodica zna da ja pokušavam da se za tu grešku iskupim i da mi je jako žao zbog toga što se desilo - kaže Ričardson i dodaje da je svih ovih godina porodica Kader prva u njegovim molitvama, kao i da u svojoj ćeliji svaki dan gleda isečke iz novina koje su pisale o nesreći, kako bi sebe podsećao šta je uradio.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA