Ružica Đinđić: DS je moj izbor i moja sudbina!

Supruga ubijenog premijera Zorana Đinđića izjavila je da će uvek biti u DS-u, jer veruje da će ta stranka uvek stremiti ka pravim ciljevima

  • 9

Supruga ubijenog predsednika Vlade Srbije i član Predsedništva DS-a, Ružica Đinđić, izjavila je da će uvek biti uz Demokratsku stranku, jer "Demokratska stranka nije samo moj izbor, ona je moja sudbina".

- Ona je to postala kada sam upoznala Zorana Đinđića. Ja sam, pre svega, bila njegova supruga, majka naše dece, podrška njegovoj težnji i njegovoj predanosti da Srbiju učini boljom zemljom, demokratskom, uspešnom, evropskom. Sa tim ciljem Zoran je stvarao i vodio Demokratsku stranku - napisala je ona i dodala da se nakon njegove smrti učlanila u stranku s verom da od pomenutih ciljeva Demokratska stranka nikada neće odustati.

- Demokratska stranka je zaveštanje Zorana Đinđića. Zato sam ja tu i uvek ću biti uz Demokratsku stranku - zaključila je supruga ubijenog premijera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA