Unikredit banka otvorila najmoderniju ekspozituru (FOTO)

Nova ekspozitura nalazi se Ulici Španskih boraca 3 u Beogradu

  • 0

"Unikredit banka" otvorila je vrata svoje najsavremenije ekspoziture u Srbiji. Njen dizajn i funkcionalnost usklađeni su sa rezultatima istraživanja sprovedenih na nivou čitave "Unikredit Grupe" koja su težila da identifikuju one vrednosti koje su za klijente jedne banke najvažnije.

Upravo na osnovu ovih rezultata kreiran je prostor koji nikako nije standardan, a namenjen je kako fizičkim licima, tako i malim i srednjim preduzećima. Uslužni model u ekspozituri je u potpunosti prilagođen klijentima i ima za cilj da maksimalno pospeši njihovo zadovoljstvo i skrati vreme od njihovog ulaska do izlaska iz ekspoziture.

Klaudio Ćezario, predsednik Izvršnog odbora "Unikredit banke" Srbija ovom prilikom izjavio je da je  veoma ponosan što može da kaže da u Beogradu, samo dve nedelje nakon što je "Unikredit Grup" otvorila novu ekspozituru u Milanu zasnovanu na sličnom konceptu, i u Beogradu se predstavlja potpuno drugačiji, savremeniji model bankarstva.

- Naša nova ekspozitura predstavlja tek prvi korak ka potpunoj implementaciji vizije naše matične grupacije koja planira da u naredne tri godine u potpunosti promeni svest klijenata kada su bankarske usluge u pitanju - rekao je Ćezario.

Ono što ovu ekspozituru čini posebnom svakako je servisni model koji omogućava klijentima da sve bankarske operacije, bilo da se radi, recimo, o domaćim ili međunarodnim plaćanjima, podnošenju zahteva za gotovinski ili stambeni kredit, ponovnom izdavanju kreditne kartice, ili nekoj drugoj bankarskoj transakciji, obave kod jednog zaposlenog, bez prelaska sa jednog šaltera na drugi.

Nova ekspozitura "Unikredit banke" nalazi se Ulici Španskih boraca 3.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA