FAKTOR PLUS: Još veća podrška SNS-u

Agencija "Faktor plus" ocenjuje da će se 16. marta najveća borba voditi između DS-a Dragana Ðilasa i NDS-a Borisa Tadića, jer je Ðilasov rejting pao na 9,1 odsto, dok NDS ima samo procenat manje

  • 20

Srpska napredna stranka (SNS) sve je bliža osvajanju apsolutne većine na izborima jer je podržava 44,6 odsto građana, dok će se najveća borba voditi za treće mesto, između Dragana Ðilasa i Borisa Tadića, pokazalo je najnovije istraživanje agencije "Faktor plus".

Prema ovom istraživanju koje prenosi "Informer", za stranku Aleksandra Vučića glasalo bi 44,6 odsto birača, dok bi se na drugom mestu našla koalicija SPS-PUPS-JS koju bi podržalo njih 13 odsto.

"Faktor plus" ocenjuje da će se 16. marta najveća borba voditi između DS-a Dragana Ðilasa i NDS-a Borisa Tadića, jer je Ðilasov rejting pao na 9,1 odsto, dok NDS ima samo procenat manje.

Demokratska stranka Srbije (D S S) Vojislava Koštunice ima stabilnih 6,9 odsto podrške, a na prelazak cenzusa mogao bi da računa još samo LDP Čedomira Jovanovića, sa 5,2 odsto.

Sve ostale stranke, trenutno nemaju velike šanse za ulazak u parlament, navodi list rezultate istraživanja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alooo

    26. februar 2014 | 01:33

    Ljudi, treba skinuti ovog Vucica sa vlasti vise, Nikolic nam predsednik, a ni engleski jezik ne zna da prica i srednju skolu ima, strasno!

  • Lazarevcanin

    26. februar 2014 | 01:13

    Ukoliko je ovo zaista istina, onda smo kao nacija dotakli totalno dno kada toliki procenat ljudi glasa za klasicnog manipulatora koji za dve godine na vlasti nije uradio apsolutno nista da poboljsa zivot gradjana.

  • Delija

    26. februar 2014 | 01:45

    Nemojte ljudi, budite pametni isirite glas, ovi ces nas skroz rasparcati i jos vise zaviti u bedu....to su prodane duse izdajnicke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA