Ćuruvijina ćerka saslušana kao svedok

Pre Jelene Ćuruvije je svedočila i Biljana Pejović, udovica Luke Pejovića, koji je povezivan sa ubistvom pre nego što je i sam ubijen 5. decembra 2000. godine

  • 0

U istrazi ubistva vlasnika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije 1999. godine u Tužilaštvu za organizovani kriminal svedočila je njegova ćerka Jelena Ćuruvija.

Pre nje svedočila i Biljana Pejović, udovica Luke Pejovića, koji je povezivan sa Ćuruvijinim ubistvom pre nego što je i sam ubijen 5. decembra 2000.

Planirano je takođe da tužilaštvo u nastavku istrage sasluša bivšeg komandanta Jedinice za specijalne operacije Franka Simatovića Frenkija i nekadašnjeg načelnika resora Državne bezbednosti Jovicu Stanišića.

Kao svedoci u toj istrazi se pominju i bivši načelnik Trećeg odeljenja Centra DB Radovan Božović i njegov pomoćnik Stevan Basta.

Oni svedoče u istrazi koja se vodi protiv osumnjičenih za to ubistvo - nekadašnjeg šefa Državne bezbednosti Radomira Markovića, bivšeg šefa beogradskog centra DB-a Milana Radonjića, bivšeg načelnika Šestog odeljenja tog centra Ratka Romića i pripadnika službe Miroslava Kuraka.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA