Snimao policiju kako prolazi na crveno, priveli ga i pretukli!

- Samo je marica prošla na žuto, a svih ostalih pet policijskih automobila prošli su kroz crveno bez upaljene rotacije. Sve sam snimio mobilnim telefonom, snimak mi je i dalje u telefonu. Policajci su to videli i to je verovatno razlog da me potom hapse - tvrdi Danijel Radić

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Durantula
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • miki

    27. februar 2014 | 08:58

    zakon ko donosi i ko ga provodi se ne odnosi na njih.samo obicni narod ima da odgovara.kad ste vidjeli da neko odgovara .

  • marko1619

    26. februar 2014 | 22:33

    Zakon o bezbednosti u saobracaju kaze da ako prekrsaj niko nije video niti zabelezio,onda se on nije ni desio! Jaooo nijeeee,to je svalerski zakon! :) Izvinjavam se! :)

  • Ivan

    26. februar 2014 | 22:26

    „U Krivičnom zakonu je predviđeno krivično delo neovlašćeno fotografisanje, ali da bi ono bilo počinjeno, potrebno je da neko neovlašćeno načini fotografski, filmski ili video-snimak drugog lica i time osetno zadre u njegov privatan život. Smatramo da snimanje policajaca dok su na dužnosti ne predstavlja ’znatno zadiranje u njihov privatan život’. Drugo, zavisno od konkretnog slučaja, moglo bi se desiti da se kod neovlašćenog snimanja primeni Zakon o javnom redu i miru i tada je moguće da policajac privremeno, uz potvrdu, oduzme foto-aparat ili kameru kojom je sniman”, kaže se u odgovoru MUP-a Srbije. „Policajac nema pravo da zabrani građaninu da ga snima ili fotografiše, niti može da traži da se snimak obriše, odnosno da oduzme kameru, foto-aparat ili mobilni telefon kojim je snimak napravljen. Što se tiče lica koja snimaju, ona ne treba da se na bilo koji način mešaju u službenu radnju koju obavlja policajac niti da postavljaju pitanja njemu ili licu koje on ispituje. Osim toga, lice koje snima ili fotografiše ne sme da ulazi u prostor ograđen policijskom trakom, a ako to čini ili na neki drugi način ometa vršenje policijskih istražnih radnji, prema njemu u tom slučaju mogu da budu primenjena sredstva prinude”

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA