STRAVA: Učenica pretukla i nastavnika i majku!

Nastavnik muzičkog je tražio od učenice 7. razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Žitkovcu da napusti čas i odeljenje kojem ne pripada

  • 8

Učenica 7. razreda OŠ "Vuk Karadžić" u Žitkovcu kod Aleksinca, nasrnula je tokom nastave na nastavnika muzičkog, koji je tražio od nje da napusti čas i odeljenje kojem ne pripada.

Intervenisali su policija, Hitna pomoć i Centar za socijalni rad u Aleksincu.

U školi tvrde da četrnaestogodišnja učenica koja je, kako nezvanično saznaje RTS, juče pretukla majku, već duže vreme ima destruktivno ponašanje.

Javnom servisu je u Centru za socijalni rad u Aleksincu potvrđeno da je porodica korisnik novčane socijalne pomoći i da je majka na evidenciji za tuđu negu i pomoć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    26. februar 2014 | 20:02

    Siroto dijete, mora da je učitelj nešto učinio drugo a nije iznešeno u javnosti čim se djetešce ponijelo tako da je moralo da nasrne na nastavnika. Neće ni jedno djetešce tek tako da nasrne na nastavnika ili profesora a jako dobro se zna kakvi su današnji nastavnici i profesori u Srbiji. Ja ću uvijek djetešce podržati iz razloga što su djeca neiskvarena. Nema lošeg djeteta, ima samo lošeg nastavnika, profesora kao pedagoga i lošeg roditelja.

  • Anabela

    26. februar 2014 | 19:32

    Oprostite profesore,ako imate svoje dijete tucite ga,a nasu ucite i ne zalite za nasiljem.

  • Prof.Biologije

    26. februar 2014 | 17:56

    Deco udrite profesore i roditelje kad oni vas po zakonu ne smeju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA