SNS: Mišković kandidat DS za premijera

- SNS nema ništa protiv bogatih ljudi, ali i te kako imamo protiv svih onih koji su novac zaradili na nezakonit način - navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke

  • 18

Srpska napredna stranka saopštila je večeras da je sada svim gradanima jasno da će Miroslav Mišković biti premijer ukoliko Demokratska stranka pobedi na izborima 16. marta.

SNS je, reagujući na izjavu potpredsednika DS Dragan Šutanovca, naglasila da je on još jednom nedvosmisleno pokazao da je DS spremna da apsolutno i svim sredstvima stane u odbranu Miškovića i "njihovih zajednickih privilegija".

- Pokazao nam je i to kako na delu izgleda neraskidiva veza između tajkuna i politike i uspeo, na trenutak, da nas vrati u prošlo vreme - u vreme vladavine DS i svih pljackaških privatizacija kada se od naroda otimao svaki dinar u Srbiji - naglašavaju naprednjaci.

SNS, kako se dodaje, primećuje i ogromnu nervozu Šutanovca zbog najave da će se stvari u Srbiji promeniti i da Srbija više neće biti mesto u kome će političari moći da uživaju sa svojim prijateljima tajkunima i da se zajedno bogate, a da narod u Srbiji bude sve siromašniji.

- SNS nema ništa protiv bogatih ljudi, ali i te kako imamo protiv svih onih koji su novac zaradili na nezakonit način. Drago nam je što je DS još jednom jasno pokazala za šta se bori i da mi mislimo potpuno drugačije kojim putem Srbija treba da ide - navedeno je u saopštenju.

SNS će, kako se naglašava, nastaviti da se hrabro bori za modernu, ekonomski razvijenu i pristojnu Srbiju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    26. februar 2014 | 21:23

    Jel ima SNS da mi ponudi nesto od cega cu da zivim bolje a ne da glasam za njih kao manje zlo,dosta sa izandjalim politickim frazama,kazu nismo ko zuti a vec rade stvari kao zuti,bitno je uzeti vlast i pozaposljavati svoj kadar i vuci poteze koji najmanje glasova odnose a tu promena na bolje nema.

  • Željko

    26. februar 2014 | 21:34

    Ajde Vučiću ne trubi više oko Miškovića ili ga trpaj u zatvor ako imaš dokaze ili ćuti

  • Ja

    26. februar 2014 | 21:39

    Pa vi jadni nemate nista sami po neka firma i vinograd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA