Telenor se pridružio Super kartici

Uz kompanije NIS, Idea, Sberbank Srbija i Telenor je najnoviji partner Super kartice, što za korisnike donosi nove povoljnosti

  • 0

Uz Super Karticu brojni potrošači mogu da uživaju u pogodnostima koje nude partnerske kompanije u programu: IDEA, NIS, Sberbank Srbija i Telenor, kao najnoviji partner. Potrošači,  obavljanjem kupovine kod ovih partnera  i sakupljanjem bodova mogu da uštede i na taj način ostvare pogodnosti koje donosi program.

Telenor kao novi partner programa lojalnosti, korisnike svojih pripejd usluga nagrađuje bodovima prema njihovoj potrošnji u periodu od tri meseca, tj. tokom jednog obračunskog perioda. Sakupljene bodove korisnici mogu da potroše na način koji im najviše odgovara, kao bonus dopunu za Telenor pripejd broj ili kroz  bonove za kupovinu u objektima ostalih partnera u programu Super Kartica.

- Ono što je još specifično za Super Karticu jeste da okuplja lidere iz vodećih industrija čije usluge i proizvode svakog meseca koristi jedno prosečno domaćinstvo. Za sada su to prehrana, gorivo, bankarske usluge i telefonski računi - kaže Nemanja Žilović, direktor marketinga u Telenoru.

Više informacija o pogodnostima koje nude novi partneri kao i u celokupnom programu lojalnosti nalazi se na veb adresi www.superkartica.rs

Super Kartica, najveći program lojalnosti na srpskom tržištu, uspešno širi mrežu zadovoljnih korisnika i za manje od godina postala je deo svakodnevnog života mnogih porodica. Tome u prilog govori i podatak da je do sada izdato preko 1,000000 kartica, a u više od 500 IDEA maloprodajnih objekata i NIS benzinskih stanica širom Srbije, Super Karticom je izvršeno više od 18 miliona kupovina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA