SNS: DS-u krivo što je Mišković sprečen da radi kampanju od vrata do vrata

- Srpskoj naprednoj stranci veoma je žao što Demokratska stranka nema dovoljno volontera koji bi razgovarali sa građanima Srbije - saopštavaju iz SNS-a

  • 7

Srpska napredna stranka ističe da, zbog alavosti i zapošljavanja stranačkih aktivista, pogotovo od 2008. do 2012. godine, broj zaposlenih u javnom sektoru porastao je na 800.000, a u isto vreme, zbog nebrige DS-a za ljude, bez posla je ostalo 400.000 radnika u realnom sektoru.

Srpski naprednjaci poručuju da je bolje da ćute oni čijom zaslugom se osam radnih mesta gubilo na svakih sat vremena, i čijom zaslugom je, samo u poreskoj administraciji, zaposleno 20.000 demokrata, na račun poreskih obveznika Srbije.

Srpskoj naprednoj stranci veoma je žao što Demokratska stranka nema dovoljno volontera koji bi razgovarali sa građanima Srbije, a verujemo da im je posebno krivo što je Miroslav Mišković sprečen da krene u kampanju od vrata do vrata, naravno, u ime DS, čiji je kandidat za premijera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobarloszao

    27. februar 2014 | 16:11

    SNS moze slobodno da zaobidje moja vrata.

  • Laz

    27. februar 2014 | 18:07

    Clan sam Demokratske stranke tj Demokratske omladine vec duze vreme i kada smo bili na vlasti a i evo sad u opoziciji i mogu da kazem i ODGOVORNO da tvrdim da mi stranka nikad nije pomogla za posao, ne samo meni vec i drugim omladincima. Po zanimanju sam diplomirani pravnik i u radnoj knjizici imam samo 7 meseci radnog staza kao trgovac, ali nazalost i taj posao sam izgubio zbog nameta i politike koju vodite vi posteni! Sve najbolje!

  • Olgica

    27. februar 2014 | 18:15

    Misko.vic,dokaz da je covek postao od zabe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA