MIHAJLOVIĆ: Tražimo podršku građana da napravimo pristojnu zemlju

- Tražimo od građna Srbije da nam daju podršku da od Srbije napravimo pristojnu zemlju u kojoj će građnai da rade, investitori bilo domaći ili strani da ulažu i grade fabrike - rekla je Zorana Mihajlović

  • 24

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović poručila je danas da SNS ima snage da se bori za Srbiju, radna mesta i nove investicije i da traži podršku građna na izborima 16. marta da od Srbije napravi pristojnu zemlju.

Mihajlović je građanima na trgu u Smederevu rekla da je SNS pokazala u prethodnih godinu i po dana da ima snage da rešava probleme građana, da se bori protiv korupcije i kriminala i napravi ozbiljne politickce korake.

- Tražimo od građna Srbije da nam daju podršku da od Srbije napravimo pristojnu zemlju u kojoj će građnai da rade, investitori bilo domaći ili strani da ulažu i grade fabrike, a da naša deca ostanu u našoj zemlji - rekla je Mihajlović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodman

    27. februar 2014 | 20:47

    Traze podrsku gradjana da sede u vladi i ne rade nista jos 4 godine,da Srbija tapka u mestu jos 4 godine,da mogu da prodaju maglu jos 4 godine, da svakoga ko spomene reforme i rad smene,... Ako takvi zasluzuju glas i podrsku gradjana, onda je Srbiji odzvonilo!

  • RATKO

    27. februar 2014 | 20:41

    Imali ste je skoro dve godine i sta ste uradili?

  • Nesalomivi

    27. februar 2014 | 21:33

    Ova odlepila a sta su dosada radili...zajeb....i narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA