BRAT I SESTRA MALE ANASTASIJE: Seko, volimo te i molimo se za tebe

- Kada smo ušli i svi je opkolili, smogla je snage da se našali: "Ajde, sklonite se malo, ugušiću se" - priča Lazar i dodaje da Anastasija ne izgleda bolesno i da deluje srećno

  • 12

Anastasiju Trajković (9), koja se na Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić", oporavlja posle terapija koje je imala u Češkoj, posetili su sestra i brat Sara (16) i Lazar (14).

Mala Anastasija je vraćena sa lečenja iz Češke jer su lekari konstatovali metataze na plućima, ali naši stručnjaci nisu sigurni u takvu dijagnozu, pišu "Naše novine".

- Kada smo ušli i svi je opkolili, smogla je snage da se našali: "Ajde, sklonite se malo, ugušiću se" - priča Lazar i dodaje da Anastasija ne izgleda bolesno i da deluje srećno.

Anastasija, koja je jako vezana za brata i sestru, susret sa njima čekala je još dok je boravila u Pragu, pišu Novosti.

- Mnogo smo srećni što smo je videli, dok nam je, s druge strane, mnogo krivo što moramo odmah da se vratimo u Vranje. Ipak, optimisti smo i verujemo u nju, to smo joj rekli, kao i da je mnogo, mnogo volimo - kaže Sara.

(Telegraf.rs)  

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PopBrazil

    28. februar 2014 | 00:30

    Božiji blagoslov sada neka sidje na tvoju glavu dete moje drago i isceli te od svake bolesti i teskobe! Jer Bog je veliki i imenom svojim leči i teši! Zato u ime Gospoda Isusa Hrista u zdravlju ostani roditeljima tvojim!

  • vuchke

    28. februar 2014 | 00:51

    mrzim politicare jos vise posle ovoga.... je*ala ih i papirologija i izbori i sredstva.... cuvaj se mali andjele, kad te vec mi ne mozemo sacuvati... =(

  • veljko

    28. februar 2014 | 00:45

    Duso mala izdrzi znam da ti to možeš !!!! Bože molim ti se pomozi ovome detetu nemoj da uzmeš ovog malog andjela!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA