SLOMILI MU NOS: Tukli malog Valjevca zato što je Rom! (VIDEO)

U školi ’’Sveti Sava’’ u Dokmiru kod Valjeva, pretučun K. D. (10) od strane drugog učenika. Njemu je tom prilikom slomljen nos, a nakon toga završio je u bolnici

  • 17

Vršnjačko nasilje među učenicima u Srbiji u poslednjih nekoliko meseci drastično je povećano, a poslednji primer brutalnog prebijanja dolazi iz  škole ’’Sveti Sava’’ iz Dokmira kod Valjeva, gde je od strane drugog učenika pretučen D.Ž. (10), kome je tom prilikom slomljen nos.

Njegov otac Živan Bošković , kaže za Telegraf da je njegov sin pretučen samo zato što je Rom, i ističe da je nakon svega umesto izvinjenja, dobio nove pretnje.

- Ja sam upozoravao njegovog oca da se to dešava, ali on ništa nije uradio. Da li je on takav zbog para, bahatosti ili nečeg trećeg, ne ulazim u to, ali on maltretira u školi sve redom.  Nasilnik ima već  dva ukora u školi, i ne znam šta ću nadalje. Ne smem da pustim dete u školu. Direktor ništa nije uradio nakon incidenta - napominje Bošković.

Pogledajte prilog koji je o ovom dečaku napravila RTV "Marš" iz Valjeva:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • McGyver

    28. februar 2014 | 17:06

    Idioti jedni, šta god da je čovek je, Bog će vas kazniti!

  • Dima

    28. februar 2014 | 16:55

    SRAMOTA, STRASNO, ALI OGROMNA SRAMOTA NASEG DRUSTVA, SRAAMOTA SRBIJE, DRZI SE MALISA PRAVDA UVEK POSTOJI !

  • Ludi

    28. februar 2014 | 17:22

    Imam 16 god iz BG-a sam posaljite mi tog debila sto maltretira ovu djecu da mu ja malo pokazem sta je maltretiranje da mu svaku kost u tjelu polomim i

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA