CRNE SLUTNJE SE OBISTINILE: Mala Anastasija ipak ima metastaze!

- Kako mi je rečeno, velika je verovatnoća da mala Anastasija ima metastaze, ali ne u obimu u kom su to predstavili češki lekari. Naravno, koliko god da ih ima, nije dobro - izjavio je dr Vladan Šubarević

  • 7

Anastasija Trajković (9) koja boluje od hordoma, retke vrste tumora sinusa, ipak ima metastaze na plućima, ali ne u obimu u kom su to predstavili češki lekari.

Posle skenera pluća na Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić" koji je potvrdio navode lekara iz Praga i da se kancer proširio i na pluća.

Prim dr Vladan Šubarević, načelnik ORL klinike na Institutu za majku i dete, kaže da je još rano za donošenje konačnog zaključka, pišu Naše Novine.

- Kako mi je rečeno, velika je verovatnoća da ima metastaze, ali ne u obimu u kom su to predstavili češki lekari. Naravno, koliko god da ih ima, nije dobro. Za donošenje zaključaka, međutim, još je rano jer i dalje čekamo zvanični opis - izjavio je Šubarević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI SPIJUN

    1. mart 2014 | 00:57

    Ovo dete prolazi kroz pakao nasom krivicom!! Mi smo dopustili da nas lopovi pokradu i uniste sve sto je vredelo!!! Mladi odlaze ..bebe se slabo radjaju a bolesnoj deci ne mozemo pomoci .. nase cutanje je i nase odobravanje svega loseg. Samo nek su nasi politicari i tajkuni zdravi i zivi a za ostalo cemo lako ...fuj

  • Olgica

    1. mart 2014 | 03:34

    Zlato malo...

  • IP MAN

    1. mart 2014 | 06:42

    Ne reagovati na nepravde znači odobravati i aminovati ih...crna Srbijo i bogu si teška!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA