Tadić: Stojimo iza naših dela

- Mi stojimo iza naših dela. Imali smo i naše greške, ali iza nas ostaju objekti infrastrukture koji će koristiti više od 100 godina - kaže lider NDS

  • 18

Lider Nove demokratske stranke Boris Tadić ocenio je da na predstojećim izborima učestvuju oni koji su nešto radili i oni koji kažu da će nešto raditi.

- Mi stojimo iza naših dela. Imali smo i naše greške, ali iza nas ostaju objekti infrastrukture koji će koristiti više od 100 godina građani ove zemlje - poručio je on u izjavi novinarima.

Tadić je kazao da se ne radi samo o mostovima, putevima, već i energetskim kapacitetima, termoelektranama, prvom energetskom kapacitetu za biomasu, zelenoj industriji, razvojim prostornim planovima, strateškim odlukama bez kojih Srbija ne bi mogla da postoji u naredenih nekoliko decenija.

Tadić je ocenio da postojeća vladajuća garnitura i struktura iz SNS i SPS se nije obučavala za taj posao.

Prema njegovim rečima zbog toga nema investicija, nema novih radnih mesta, a imamo produbljeno zaduživanje,bez projekata, odnosno objekata infrastrukture.

- Kada se zadužujemo a imamo objekte koje koriste buduće generacije onda je to opravdano, a kada ih nemamo onda je to potrošnja i to je kreiranje problema, a ne realizacija projekata od koristi za stanovništvo - naglasio je Tadić ističući da NDS na izborima za grad Beograd ima stručne kadrove, na čelu sa Borisom Rankovićem, koji su učestvovali u realizaciji svih važnih projekata.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    2. mart 2014 | 13:48

    1000 ljudi izvrsi godisnje samoubistvo u Srbiji zahvaljujuci njihovim delima... Opsti sunovrat jedne nacije u svakom pogledu...

  • ZMRKI

    2. mart 2014 | 13:45

    Kojih dela??? Valjda-nedela!!!

  • Čučuk Stanoje

    2. mart 2014 | 13:55

    Ko je ovde lud? Šta je ovo? Čovek očigledno misli da su svi u ovoj zemlji idioti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA