Antić: Spreman sam da vodim Beograd!

- Spreman sam da vodim ovaj grad - hajde da se ujedinimo. Ovako podeljeni osuđeni smo da stojimo u mestu - kaže kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda

  • 8

Kandidat za gradonačelnika koalicije SPS -PUPS-JS Aleksandar Antić poručio je danas da je spreman da vodi Beograd, te da će mu pri tome na prvom mestu biti ljudi.

Istakavši da će se koalicija oko SPS boriti da Beograd bude uređen i bezbedan grad, ali da će im na prvom mestu biti ljudi, jer, kako je rekao, naučio je šta je Beograd, da su to "ljudi koji svakog dana rade na gradilištima, lekari i učitelji, naše bake i deke, naša deca" i da zato nijedan dinar koji se izdvaja za pomoć najugrežnijima neće otići u investicije, a "kamoli u biriokratiju".

Poručio je i da će koalicija okupljena oko socijalista nastaviti da pomaže trudnicama, deci, najstarijima i poručio: "Spreman sam da vodim ovaj grad - hajde da se ujedinimo. Ovako podeljeni osuđeni smo da stojimo u mestu".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joka

    2. mart 2014 | 18:16

    Antic je deo SPS-a, zato ne sumnjam u njegove sposobnosti, niti u to da je vec spreman da vodi Beograd... Samo napred, moj glas i podrsku imas!

  • Jovanic

    2. mart 2014 | 18:14

    Ja veruje da ce Antic odlicno snaci u vodjenju Beograda, ja glasam za njega!

  • ДАШОНИ

    2. mart 2014 | 14:14

    Е нећеш комунисто " у то буди сигуран, доста сте ви из црвене банде водили Србију у пропаст

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA