Dačić: Garantujem zakone u interesu radnika, a ne tajkuna!

- Dajem garanciju sindikatima da nijedan zakon neće biti donet bez mišljenja socijalnih partnera, radnika i sindikata - kaže lider koalicije SPS-PUPS-JS

  • 14

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je danas da su Srbiji potrebne reforme sa ljudskim likom, za ljude a ne protiv njih i da garantuje da će se donositi zakoni u interesu radnika a ne tajkuna.

- Dajem garanciju sindikatima da nijedan zakon neće biti donet bez mišljenja socijalnih partnera, radnika i sindikata, jer mi nemamo druge koje štitimo osim onih koji žive od svoga rada - izjavio je Dačić na predizbornoj konvenciji koalicije SPS-PUPS-JS u prepunoj beogradskoj Kombank Areni.

On je rekao da garantuje da će ta koalicija sve da uradi da se ne otpuštaju radnici, nego da se zapošljavaju, istakavši da ti ljudi koji ostaju bez posla nisu statističke greške, već su to su sudbine porodica i niko nema pravo da se igra sa njima.

Lider socijalista je dodao i da garantuje mladim ljudima da će ovo biti zemlja kojom će se ponositi, da će prestati egzodus mladih, da će moći da se zaposle, da će svi moći sa ponosom da žive i rade.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ČaDa

    2. mart 2014 | 16:09

    Socijalna pravda, najvažnija stavka! Inače Dačić je danas zvučao kao pravi državnik, drago mi je što je jasno rekao da se sa Srbijom ne igra!

  • krokodil@gmail.com

    2. mart 2014 | 16:18

    Zakoni koji zastupaju socijalnu politiku su najbolji zakoni. Dacic.

  • Nis

    2. mart 2014 | 14:24

    Da, u interesu radnika je da direktori imaju plate od 30.000 evra kao tvoj Bahatovic. Sram te bilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA