Razbojnici opljačkali i pretukli palicom vlasnika trafike

Vlasnika trafike u Kragujevcu, Pera Grebovića, pretukla su dva razbojnika prilikom pljačke. Oni su naoružani i u fantomkama napali vlasnika, posle čega su iz kase uzeli oko 100.000 dinara

  • 2

Dvojica naoružanih razbojnika upali su u nedelju uveče, oko 20 sati, u trafiku u kragujevačkom naselju Aerodrom i dok je jedan pretio pištoljem, drugi je palicom po glavi pretukao vlasnika Pera Grebovića (52). Napadači su odneli oko 100.000 dinara.

Vlasnik trafike zadobio je povrede glave i šake. Policija traga za razbojnicima.

Napad se odigrao u Atinskoj ulici, preko puta broja 44. Mada je bilo tek oko 20 sati, na ulicama nije bilo mnogo ljudi zbog kiše. Predrag Grebović, brat pretučenog, kaže da mu je Pero sve ispričao telefonom, iz bolnice.

- Rekao mi je da su u trafiku upala dvojica. Jedan je na glavi imao "fantomku", u ruci je držao pištolj. Drugi nije bio maskiran i nosio je palicu. Ovaj sa pištoljem sa vrata je uperio oružje u mog brata i naredio mu da bude miran. Drugi je bez reči utrčao i udario ga palicom u glavu. Nastavio je da ga tuče dok moj brat nije pao na pod iza pulta, pored kase. Udario ga je šest ili sedam puta. Sve je trajalo 20 sekundi, tako se bar seća moj brat - priča Predrag.

On kaže da je Pero nađen obliven krvlju, a zadobio je i povredu šake, dok je njome pokušao lice da zaštiti od palice. Brat prebijenog trafikanta kaže da je u kasi moglo da bude oko 100.000 dinara i da je sve ukradeno.

- Moj brat nije prepoznao napadače, čak ni onoga što nije bio maskiran. Zahvalan sam bogu što je živ, ostalo nije bitno. Sada mislim samo na to da budu u redu sve analize i snimanja mozga - kaže Predrag.

U policiji kažu da intenzivno tragaju za razbojnicima.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aerodromac

    4. mart 2014 | 09:23

    Probali su banku na Aerodromu da opljackaju,ali nisu uspeli. Ovde su uspeli..

  • Kole

    4. mart 2014 | 18:14

    Odakle ovako malom kiosku 100.000 dinara?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA