SRPSKI DAVOS: Promenimo Srbiju tema Kopaonik biznis foruma

Kako su najavili organizatori Foruma koji počinje danas i trajaće do 6. marta, očekuje se oko 500 učesnika, a planirano je održavanje 11 panelnih i pet plenarnih sesija

  • 1

Ovogodišnji, 21. po redu Kopaonik biznis forum, sa temom "Promenimo Srbiju u Evropi koja se menja", počinje danas i trajaće do 6. marta.

Prvog dana skupa, koji se popularno naziva i "srpski Davos", učesnicima će se u Kongresnom centru na Kopaoniku obratiti predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić, koji će govoriti o "Geopolitičkom pozicioniranju i pregledu makroekonomskih kretanja na početku 2014", najavljeno je iz vlade.

Forum organizuju Savez ekonomista Srbije (SES) i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a generalni sponzor je predsednik Vlade Srbije.

Kako su najavili organizatori, na Forumu se očekuje oko 500 učesnika, a planirano je održavanje 11 panelnih i pet plenarnih sesija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljanа.

    4. mart 2014 | 07:52

    Колико ће то задовољство да нас кошта, и шта ћемо од свега тога видети? Хоће ли бити још незапослених , а још више милијардера?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA