PEDOFIL: Policajac godinama imao seks sa maloletnicama

- Volim sado-mazo i nisam znao da su deca - bila je kratka i jasna odbrana osuđenika, u čijem stanu u užem centru Zagreba su pronađeni bičevi, povodac, vibratori, kožne ogrlice sa metalnim nitnama i slična rekvizita

  • 11

Bivši pogranični policajac J.O. (44), zvani Oluja, osuđen je nepravosnažno na četiri godine i deset meseci zatvora zbog seksa sa maloletnicama, tri godine nakon što je uhvaćen u "Kolekcionaru", policijskoj akciji protiv pedofila.

- Volim sado-mazo i nisam znao da su deca - bila je kratka i jasna odbrana osuđenika, u čijem stanu u užem centru Zagreba su pronađeni bičevi, povodac, vibratori, kožne ogrlice sa metalnim nitnama i slična rekvizita.

Svoju karijeru je završio kada je 2009. i 2010. godine stupao u seksualne sado-mazo odnose sa 13-ogodišnjim štićenicama ženskog prihvatilišta Bedekovčin, koje su pobegle iz Doma i u nedostatku novca naplatile seks sa osuđenim, koji je za ovo zadovoljstvo izdvajao od 25 do 65 evra, u zavisnosti od svojih zahteva.

Prva maloletnica kaže da mu je otvoreno rekla da ima 13 godina, ali da on navodno nije verovao da je toliko mlada. Stavio je crnu masku preko lica i krenuo da slika i snima svaku njenu tetovažu, mladež.

- Oko vrata stavio mi je pseću ogrlicu. Na bradavice je zakačio štipaljke i naredio da se namestim četvoronoške, da budem bezobrazna i da govorim: "Ti si moj tata, dobar tata! A sam tvoja zločesta devojčica". Na to je govorio nešto prosto, da sam kurva i da će me razvaliti. Trebalo je da se samozadovoljavam i da ga oralno zadovoljim. Rekao mi je da ćutim o tome. Tuširali smo se zajedno i urinirao je po meni, a ja sam briznula u plač. Odvezao me u kafić gde mi je pokazivao slike golih devojčica, od kojih sam četiri prepoznala jer su isto bile štićenice Doma - ispričala je maloletna žrtva, danas devojka na pragu punoletstva koja se s policajcem susrela još nekoliko puta i zaradila po 65 evra.

S njom je snimio 16 video zapisa i 116 eksplicitnih fotografija. Osim svog stana, policajac je koristio i vikendicu prijatelja M. B. (60), automehaničara, porodičnog čoveka s dvoje dece, kojeg je “častio” s jednom od dve devojčice. Zbog saučešća u ovom činu, M. B. je takođe nepravosnažno osuđen na godinu zatvora.

Osuđeni je prilikom ispitivanja objasnio da mu je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći, ali da mu je bilo lakše zbog toga, jer ga je otac tukao. Majka mu je duševni bolesnik već 30 godina, brat je autističan, polubrat paranoičan, a "mislim da i sestra ima nekih psihičkih smetnji i ja sam jedina osoba u kući koja je koliko-toliko normalna".

Veštačenje je pokazalo da nekadašnji policajac ima narcistički poremećaj ličnosti, uz poremećaj seksualnog mazohizma s bizarnim aktivnostima.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ser Žile

    4. mart 2014 | 13:59

    Zorice, pa gde si sada da komentarišeš za ove tvoje?

  • MARIO

    4. mart 2014 | 12:55

    Svako u svoje dvoriste da gleda! pustite hrvate,ima i kod nas dosta toga!

  • Aleksandar

    4. mart 2014 | 13:03

    Jednostavno treba ih javno pogubiti...To bi bio moj sud...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA