HBO snima film o kriminalnoj grupi Pink Panter!

S obzirom na to da je većina članova bande "Pink Panter" iz Crne Gore, ekipa američke TV mreže HBO boravila je u Nacionalnom birou Interpola u Podgorici kako bi razradila scenario za film o ovoj kriminalnoj grupi

  • 1

Ekipa američke TV mreže HBO snima film o kriminaloj grupi "Pink Panter" čiji su članovi u velikom broju poreklom iz Crne Gore.

Tim povodom je nedavno je u Nacionalnom birou Interpola u Podgorici boravila ekipa HBO-a i za potrebe filma razgovarala sa šefom Dejanom Ðurovićem, pišu podgoričke "Dnevne novine".

Procene Interpola, koji u posebnom odeljku evidentira podatke o poduhvatima i članovima "Pink Pantera", je da je od 70 evidentiranih članova čak 35 poreklom iz Crne Gore.

Članovi bande "Pink Panter" poznati su po preciznom i temeljnom planiranju pljačke, ali i po munjevitom izvođenju, tako da im je za neke veće krađe nekad bilo potrebno svega nekoliko minuta.

Prema podacima Uprave policije, u zatvorima u zemlji i inostranstvu se nalazi sedam Crnogoraca. Rifat Hadžiahmetović je u zatvoru u Japanu, Radovan Jelušić u Crnoj Gori, dok se Zoran Kostić i Nikola Ivanović nalaze u francuskom zatvoru.

Predrag Vujošević je u ćelijama belgijskog zatvora, a Vladimir Lekić i Duško Martinović u Crnoj Gori. U Mađarskoj je u zatvoru David Vujović, u Švajcarskoj Vlado Vujačić i Ðuro Mićunović, a u Beogradu Miodrag Jovićević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aron

    4. mart 2014 | 11:58

    A u zapadnim zemljama ih predstavljali kao Srbe,ništa novo kad su u pitanju kriminalci svi su Srbi.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA