Vulin: Ne nudimo prazna obećanja!

Lider Pokreta socijalista izjavio je da predstojeći izbori predstavljaju ugovor s narodom za nastavak započetih poslova i reformi i da vlast prvi put ne nudi prazna obećanja

  • 4

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin danas je prilikom posete Pirotskog okruga izjavio da predstojeći izbori nisu izbori, već ugovor s narodom za nastavak započetih poslova i reformi, kao i da vlast prvi put ne nudi prazna obećanja.

- U tom ugovoru mi kažemo: "Videli ste kako smo vladali ove dve godine, da li možemo da nastavimo" - rekao je Vulin koji je posle posete sedištu SNS-a posetio i fabriku "Tigar".

On je ukazao da je vlast započela borbu protiv korupcije, odbranu Kosova i Metohije, promene u zakonodavstvu od radnog, socijalnog do promena u privredi i zapitao da li to treba nastaviti ili ne.

- Ja znam da treba - poručio je Vulin.

On je ocenio i da su ovi izbori presedan, jer su možda prvi u kojima vlast ne laže, već govori baš ono što misli i baš ono što će nam se desiti.

- Nema lažnih obećanja, nema obećanja uopšte, kao što ste i videli - primetio je Vulin.

- Ako nešto obećavamo, obećavamo teške stvari. Obećavamo promene, da ćemo morati da sprovodimo reforme koje će umeti da budu teške i bolne, ali obećavamo da se mi nećemo promeniti i da ćemo biti vredni nade koju nam je narod poklonio i poverenja koje su nam građani Srbij dali - kazao je Vulin.

Pre Pirota Vulin je posetio Dimitrovgrad, a u toku dana posetiće i Babušnicu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobi ns

    4. mart 2014 | 20:32

    Vulin uz još par 'portparola' Vučića je slika i prilika stanja ove 'ekipe'-evo i vojske Kosova od danas.....tako će biti i sve ostalo!!

  • Rodjak sa sela

    4. mart 2014 | 16:50

    A vojska kosova?

  • makarije

    4. mart 2014 | 22:15

    Crni koga foliras ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA