ŠLJIVANČANIN: Hrvatska podnela tužbu da bi sakrila svoje zločine!

- Sva dešavanja pratim još od kada je Hrvatska podnela tužbu protiv To je još jedna velika igra i pritisak na nas. Hrvatska je na vreme podnela tužbu protiv Srbije da bi skrenula pažnju sa zločina koje su uradili srpskom narodu - izjavio Veselin Šljivančanin

  • 25

Veselin Šljivančanin, nekadašnji oficir JNA, koga je sud u Hagu osudio na 10 godina zatvora, izjavio je da ako Međunarodni sud pravde bude pravično sudio, Srbija neće biti proglašena krivom u sporu koji se vodi protiv Hrvatske.

On je u intervjuu za "Naše novine" istakao da veruje da će pravednom presudom bar donekle biti ublažen bol i patnje srpskog naroda koji je proteran sa svog vekovnog ognjišta.

- Sva dešavanja pratim još od kada je Hrvatska podnela tužbu protiv To je još jedna velika igra i pritisak na nas. Hrvatska je na vreme podnela tužbu protiv Srbije da bi skrenula pažnju sa zločina koje su uradili srpskom narodu 1991. godine i pripadnicima JNA čije su kasarne bile na teritoriji Hrvatske - izjavio je Šljivančanin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA