ZBOG OBAVEZA U ZVEZDI: Milijaš nije došao na suđenje Koromanu

Protiv Ognjena Koromana se vodi postupak zbog sumnje da je 2009. napao fudbalera Hajduka iz Kule Duška Dukića

  • 0

Fudbaler Nenad Milijaš, koji je danas trebalo da bude saslušan kao svedok na suđenju svom nekadašnjem klupskom kolegi Ognjenu Koromanu, nije se pojavio u Visem sudu u Beograd zbog obaveza u Crvenoj zvezdi.

Protiv Koromana se vodi postupak zbog sumnje da je 2009. godine u tunelu napao igrača Hajduka iz Kule Duška Dukića.

On je obećao da će se pojaviti na sledecem suđenju, pa su danas saslušani Ljubiša Šuka, koji je radio na organizaciji utakmice na kojoj se incident navodno dogodio, zatim tadašnji trener Hajduka Radmilo Jovanović, kao i fudbalski sudija Dragan Krstić.

Oni su, kako Telegraf saznaje, izjavili da nisu videli da je Koroman udario Dukića i da je ovaj zbog toga, sa potresom mozga i iščašenjem zgloba završio u bolnici.

Radmilo Jovanović, navodno, je ispičao da udarca uopšte nije bilo, već da je između dvojice igrača postojao samo verbalni sukob.

Kako je naveo, priču oko navodnih batina najverovatnije je inicirao tadašnji finansijer Hajduka Nikola Džomba, koji je još tada terao Dukića da optuži Koromana da ga je udario "jer on ima para da plati odštetu".

Jovanović je tokom svedočenja optužio Džombu da je njegov motiv za pravljenje incidenta bio to što je u to vreme bio u UO FK Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA