Stanišić i Simatović svedočili o ubistvu Ćuruvije!

Simatović, koji je prvi stigao na saslušanje, prema nezvaničnim informacijama, nije mogao da kaže ništa o tom zločinu i eventualnim izvršiocima, jer takva saznanja nema

  • 1

Bivši načelnik Resora državne bezbednosti Jovica Stanisić i njegov nekadašnji pomoćnik Franko Simatović Frenki, odazvali su se danas pozivu Tužilaštva za organizovani kriminal da kao svedoci budu saslušani u istrazi koja se vodi zbog ubistva vlasnika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije 11. aprila 1999. godine.

Simatović, koji je prvi stigao na saslušanje, prema nezvaničnim informacijama, nije mogao da kaže ništa o tom zločinu i eventualnim izvršiocima, jer takva saznanja nema.

Njegov nekadašnji šef, kako isti izvori navode, odbio je da odgovara na pitanja, na šta ima pravo, zbog postupka koji protiv njega vodi haški tribunal.

Istraga za ubistvo Ćuruvije vodi se protiv bivšeg načelnika DB-a Radomira Markovića, kao i Milana Radonjića, Ratka Romića i Miroslava Kuraka, koji je u bekstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA