SNS: Đilas da vrati sve što je oteo

SNS je pozvala lidera DS-a da vrati narodu sve ono što je stekao kao gradonačelnik Beograda. Ovaj poziv se odnosi i na "partijske poslušnike i saradnike" bivšeg gradonačelnika Beograda

  • 10

Srpska napredna stranka pozvala je lidera DS-a Dragana Đilasa da vrati narodu sve ono što je stekao koristeći svoj položaj gradonačelnika Beograda.

Naprednjaci istovremeno pozivaju sve Đilasove “partijske poslušnike i saradnike da urade isto".

- Kada bi oni vratili sve ono što su stekli dok su bili na vlasti, Srbija nikada više ne bi imala budžetski deficit, a standard građana bio bi neuporedivo bolji - ocenila je SNS u saopštenju.

Naprednjaci u reagovanju na izjavu lidera DS-a da će Srbija bankrotirati ukoliko se formira vlada u kojoj će SNS biti vodeća stranka ističu da je Đilas poslednji koji ima pravo da priča o tome kako je narodu teško, "jer svi vrlo dobro znamo da su on i njegovi ortaci, za samo četiri godine, otpustili 400.000 ljudi, razorili javna preduzeća i ponizili čitave generacije, a u isto vreme od svojih privatnih firmi pravili su gigante".

- Demokratska stranka i Dragan Đilas imali su priliku deset godina da pokažu šta umeju, a videli smo samo monopole, vladavinu tajkuna i nazadovanje zemlje - kažu u SNS-u.

Naprednjaci navode da za razliku od "demokrata, koji prizivaju nasilje i ukrajinski scenario u Srbiji, građani, na demokratskim izborima, mogu da odluče o tome kome će ukazati poverenje da sprovede reforme, i od Srbije napravi modernu, pristojnu, uređenu državu”.

- SNS, sa svojim predsednikom Aleksandrom Vučićem, bez obzira na sve otpore Đilasa, nastaviće snažno da se bori protiv korupcije i kriminala, da ojačava ekonomiju, da svojoj državi vraća ugled, a narodu dostojanstvo, ekonomsku sigurnost i prosperitet. Borba protiv korupcije i ekonomske reforme, koje sprovodi SNS, učiniće da i oni ljudi koji podržavaju DS i za nju glasaju - žive bolje - saopštila je SNS.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Штеточинко Популистић

    5. mart 2014 | 16:10

    Кад би Г-дин Ђилас одмах предао сву личну имовину и његове фирме Господи штеточинама и нерадницима из СНС, они би то упропастили и покрали за кратко време (као 5 милијарди задужења Србије у последњих 1.5 годину). Г-дин Вучић и Г-дин Николић као садашњи СНС лидери а веома популарни и актуелни у време 90-тих када су увлачили Србију и све Србе у ратове које су водили у своју популистичку штеточинску политичку а за себе материјалну корист а на штету свих Срба и Србије, би требали бити осуђени од свих Срба и државе Србије на 1000 година тешке робије – присилног рада у руднику Бор, како би вратили бар део штете коју су нанели Србији и свим будућим српским генерацијама.

  • Sumadinac

    5. mart 2014 | 16:01

    Nasao se ko ce da proziva tzv "lopove", zasto gospoda koja vode SNS ne kazu odakle im imovina? Zaludjuju narod praznim pricama "drz'te lopova", a za to vreme... Jos ima onih koji vas pamte kao ministre I Miloseviceve poslusnike...

  • Poštar

    5. mart 2014 | 18:19

    Ovo više nema veze sa mozgom. Ako je kriv hapsi ako nemaš dokaze ili si nemoćan ili lažeš. Ovo će da natera mnoge da izađu i iz inata glasaju za Djilasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA