Srpski četnici stigli na Krim!

- Predstavljamo organizaciju ''Četnički pokret'' koju možemo uporediti sa kozacima u Rusiji. Naš cilj je da pružimo podršku srpskog naroda ruskom narodu. Nalazite se u sličnoj situaciji, kakva je bila u Srbiji - rekao je predstavnik “četnika” Milutin Mališić

  • 44

Nekoliko dobrovoljaca iz Srbije koji sebe nazivaju “Četnički pokret” prijavilo se lokalnim odredima samoodbrane i kozacima u Sevastopolju, sa željom da pomognu čuvanju poretka u gradu i oko njega.

To je danas saopšteno na konferenciji za novinare u Sevastopolju, u Ukrajini na Krimu, kojoj su prisustvovali i dobrovoljci iz Srbije, prenela je agencija Itar tas.

- Predstavljamo organizaciju ''Četnički pokret'' koju možemo uporediti sa kozacima u Rusiji. Naš cilj je da pružimo podršku srpskog naroda ruskom narodu. Nalazite se u sličnoj situaciji, kakva je bila u Srbiji. Zapad i EU daju pare opoziciji i govore kako je dobro živeti u Evropi, što je laž - rekao je predstavnik “četnika” Milutin Mališić.

Sa Mališićem su doputovali još četvorica dobrovoljaca, a svi su navodno učestvovali u borbama na Kosovu 1999. godine kao pripadnici policije. Njih petorica trebalo bi da budu raspoređeni na dežurstvo na jednom od kontrolnih punktova u Sevastopolju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vi prezentujete srbiju

    5. mart 2014 | 16:44

    Predstavite nas ljudi kako dolikuje budite doslovni nasih predaka koji na Krfu nisu pocinili ni jedan zlocin ni jednu zenu nisu preko pogledali i silovali nista nisu krali i nikoga nisu mucili.To pamti stanovnistvo Krfa i znaju svi ko su Srbi.

  • Laza

    5. mart 2014 | 16:38

    Svaka cast, podrzavam podrsku bratskom ruskom narodu!

  • +

    5. mart 2014 | 16:38

    Bolje da gledamo svoja posla! Gde su bili rusi kad je nama trebala pomoć?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA