Evo zašto nije dobro prelaziti ulicu na crveno! (VIDEO)

Četrnaestogodišnja devojčica je pretrčavala ulicu na prometnoj raskrsnici u Santa Ani kada ju je okrznuo crveni pikap, a zatim udario i odbacio crni “kadilak”

  • 2

Tinejdžerku iz Kalifornije udarila su dva automobila dok je pretrčavala prometnu raskrsnicu, a sve to je zabeležila sigurnosna kamera.

Četrnaestogodišnja devojčica je pretrčavala ulicu na prometnoj raskrsnici u Santa Ani kada ju je okrznuo crveni pikap, a zatim udario i odbacio crni “kadilak”.

Vozač pikap-vozila, koji se nakratko zaustavio, a zatim otišao, identifikovan je kao Adan Kamačo (32) i uhapšen pod optužbom da je pobegao sa mesta nesreće i upravljao vozilom bez važeće vozačke dozvole, prenosi Hafington post.

Žena koja je upravljala crnim “kadilakom” zaustavila se da bi pomogla devojci, ali je i ona napustila mesto nesreće, ne obavestivši policiju da je učestvovala u njoj.

Za njom se još traga, a policija je saopštila da ni ona, ni drugi vozač ne bi imali problema da su ostali na mestu nesreće, jer je tinejdžerka odgovorna za ono što joj se desilo.

Devojčica, koja je zadobila povredu noge, prevezena je u bolnicu, gde joj je ukazana pomoć, a otpuštena je sledećeg dana.

Prema podacima američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), 2010. godine u saobraćajnim nesrećama poginulo je 4.280 pešaka, a povređeno 70.000.

Istraživanje 7.000 saobraćajnih nesreća u Floridi 2005. godine u kojima su učestvovali pešaci i vozači pokazalo je da je neobazrivo ponašanje pešaka bilo uzrok saobraćajnih nesreća u 80 odsto slučajeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA