Jovanović: LDP uvek postavlja pitanje koliku će cenu platiti Srbija

- Mi smo tu gde smo, jer smo bili u pravu zato što smo svakog trenutka mislili na Srbiju, a ne na lične interese - izjavio je lider LDP-a Čedomir Jovanović

  • 7

Srbija ne bi bila bila ovakva da ima 20 odsto građana koji misle kao LDP, poručio je lider LDP-a Čedomir Jovanović sa predizbornog skupa u Sevojnu. On je upozorio da svako ko želi promene u Srbiji, ne može da glasa za staro.

- Vučić se promenio i govori o svojim greškama, Tadić to uglavnom ne radi. Ali ja mislim da je LDP na prvom mestu, jer nema potrebe da govorimo o greškama i nema potrebe da se menjamo. Mi smo tu gde smo, jer smo bili u pravu zato što smo svakog trenutka mislili na Srbiju, a ne na lične interese - izjavio je Jovanović.

Lider LDP-a naglasio je da je ova stranka uvek postavljala pitanje "koliku cenu će platiti Srbija".

- Nije njima više stalo do Kosova nego nama. Da im je stalo onda bi se oni starali u okolnostima u kojima su se našli u vezi sa Kosovom - rekao je Jovanović i dodao bi predstavnici nekih političkih stranaka, "da im je stalo do obraza ovog naroda, nazvali zločin zločinom i zločince priveli pravdi, i tako sprečili konfuziju u kojoj živimo danas".

Jovanović je naglasio da je 16. mart dan u kojem građani ne smeju napraviti greške.

- Ne može jedan čovek da vodi Srbiju, jer nije pamet u jednoj glavi.Oni koji misle da su kadri da nose Srbiju na sebi unapred i nas vode u opasnost, jer smo mi naučili neke lekcije koje oni očigledno nisu - istakao je Jovanović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorz

    6. mart 2014 | 05:15

    Ti si tu gde jesi zato što si takav i nećeš proći cenzus. Kada bi 20 posto Srbije mislilo kao ti Srbija bi nestala zauvek

  • Zvrk

    6. mart 2014 | 06:39

    Ja se izvinjavam sto pišem komentar na ovu rubriku. Pomisliće ljudi da ih čak dvojica podržavaju !!! Ovaj Čedonja je u stvari odraz toga koliko je Srbija rasčistila sa mozgom! Ono jesu li Srbi odlepili : DA imaju Čedu za političara!

  • Morski pas

    6. mart 2014 | 09:35

    A mi tebe odakle ti pareeeee!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA