POTRESNO: Evo šta rat čini deci širom sveta! (VIDEO)

Video prikazuje kako je rat uništio srećno detinjstvo devojčice iz Sirije i u šta joj se život pretvorio za samo godinu dana. Iako je u konkretnom primeru prikazana sumorna sudbina dece u Siriji, isti slučaj je i sa mališanima širom sveta iz ratom zahvaćenih područja

  • 8

Britanska organizacija "Save the Children" snimila je video u kojem prikazuje stravičnan preokret u životu devojčice iz Sirije koja se nalazi u vrtlogu ratnih zbivanja.

- Zato što se to ne događa ovde, ne znači da se ne dešava - poruka je videa kojim ta organizacija upozorava na strahote rata u Siriji, kojim je ugroženo više miliona dece.

Video prikazuje kako je rat uništio srećno detinjstvo devojčice i u šta joj se život pretvorio za samo godinu dana.

Inače, prema podacima UNICEF-a, ratom je ugroženo više od pet miliona dece u Siriji. Više od milion ih je izbeglo iz zemlje, a viče od 10.000 je ubijeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • inzenjer

    6. mart 2014 | 16:10

    Iskljucivo i samo jedan jedini krivac za ovaj video je Amerika, EU i NATO! Zato jer huska neke jadnike da organizuju proteste pod parolom loseg zivota, pa to preraste j nemire i rat! ISTRAJ BRATE ASADE, doci ce i njima kraj.

  • Kafana je moja sudbina...

    6. mart 2014 | 15:39

    Licemerje do bola!!! Ovi sto su snimili ovo su isti oni koji finansiraju ratove. Rat je jednostavno biznis...

  • milicko

    6. mart 2014 | 15:38

    Propaganda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA