STRANKA RUSA SRBIJE: Glasajte za Vučića!

"Stabilnost, samokritičnost i ogromna posvećenost poslu su osobine koje su po našem mišljenju ključne za napredak države, i zato naše glasove dajemo čoveku u kojem smo ih prepoznali - Aleksandru Vučiću", navodi se u saopštenju Stranke Rusa Srbije

  • 13

Predsednik Stranke Rusa Srbije pozvao je sve članove i simpatizere, kao i ljude koji su nameravali da nam daju svoj glas na predstojećim Parlamentarnim izborima, da glasaju za listu “Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo“.

Obrazlažući predlog, predsednik Stranke Rusa Srbije, Dragan Cvetković, istakao je da ciljevi Stranke i dalje ostaju očuvanje kulture, jezika i običaja pripadnika ruske nacionalne manjine, kao i poboljšanje saradnje sa Ruskom Federacijom u svim oblastima, a posebno ekonomiji.

To se može sprovesti samo u snažnoj državi, državi koja se bori protiv korupcije, organizovanog kriminala, koja ima šta da proizvede i izveze, i u koju mogu doći strane investicije bez straha od prevara, birokratskih problema i promene kursa vođenja države.

Samo u poboljšanju kvaliteta života svih građana Republike Srbije, može biti bolje i pripadnicima ruske nacionalne manjine, a stabilnost, samokritičnost i ogromna posvećenost poslu su osobine koje su po našem mišljenju ključne za napredak države, i zato naše glasove dajemo čoveku u kojem smo ih prepoznali - Aleksandru Vučiću. On je garancija dobrih odnosa Srbije i Rusije. I pored toga što se zalaže za ulazak Srbije u EU ne zapostavlja specijalne bratske odnose Srbije i Rusije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YoYo

    6. mart 2014 | 18:42

    SRS! Ahahahaha!!!

  • Realno

    6. mart 2014 | 20:06

    Па кад могу Мађари имати неколико странака у Србији, зашто да и браћа Руси немају?!? Њихови потомци живе у Србији деценијама, грађани су ове земље и имају право да бирају и да буду бирани Мислим да им треба дати апсолутну подршку јер тешко да неко може основати странку, посебно мањинску, без знања и подршке амбасаде те земље а самим тим и директно власти у њиховој земљи! Зашто нису сами изашли на Парламентарне изборе не знам, то је вјероватно њихова политика, али видим да су на листи за Београд самостално иступили. Подршка за браћу Русе и подршка за ову странку и све њене одлуке!!!

  • Igor

    6. mart 2014 | 22:11

    Podržavam sve što je Rusko u Srbiji, dosta je bilo EU bezumlja!!! Kao što Gospod u Jevanđelju kaže ˝poznaćete ih po delima njihovim, jedno pričaju a drugo rade˝, mislim da se vidi ko nas u svetu podržava, a ko nam rasparčava zemlju. Zapad radi po izlizanom klišeu,primer Ukraije nas podseća kako jedno pričaju a drugo rade. Ako državni vrh promeni odluku onda dobije građanski rat!!! Samo da Rusija još ojača, time će se i naša pozicija popraviti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA