Devojka (27) preko Fejsbuka traži majku koja ju je ostavila u toaletu restorana (VIDEO)

Amerikanku Ketrin Depril majka je ostavila u toaletu restorana samo sat vremena nakon što ju je rodila. Danas, 27 godina nakon toga, Ketrin preko društvene mreže pokušava da pronađe biološku majku kako bi saznala svoje poreklo

  • 3

Amerikanka iz Pensilvanije Ketrin Depril (27) preko Fejsbuka traži svoju biološku majku koja ju je ostavila u toaletu restorana brze hrane samo sat vremena nakon porođaja.

Ketrin su u toaletu restorana "Burger king" 1986. pronašli radnici restorana. Ona je nakon zbrinjavanja u bolnici predata na usvajanje. Sada, posle toliko godina, ona ipak želi da pronađe svoju majku, a za to je iskoristila Fejsbuk, slikavši se sa porukom.

- Pomozite mi da je pronađem tako što ćete deliti moj post. Možda će ona videti - napisala je između ostalog Ketrin, čiju je fotografiju podelilo oko 18.000 ljudi.

I pored toga što je ubrzo nakon rođenja mogla da je zadesi strašna sudbina, Ketrin je kasnije u hraniteljskoj porodici imala srećno detinjstvo. Ona je danas majka troje dece i jedino što joj treba jeste da otkrije svoje poreklo.

S druge strane, njena porodica strahuje da će se ona možda razočarati ukoliko pronađe svoju biološku majku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA