Šta znače plakati "Ožeži Beograde" koji su osvanuli po prestonici? (FOTO)

Plakat je nastao posle sastanka izbornog štaba LDP koji je, kako saznajemo trajao do kasno u noć, na kojem je predsednik LDP, u jednom trenutku, poručio kandidatu za gradonačelnika beograda, Željku Ožegoviću, "Ožeži, Željko!"

  • 4

Danas su na reklamnim panoima u Beogradu osvanuli svetlo plavi plakati sa porukom "Ožeži Beograde". Naime, ova čudna poruka zapravo je nova faza kampanje Željka Ožegovića za gradonačelnika Beograda.

Plakat je nastao posle sastanka izbornog štaba LDP koji je, kako saznajemo trajao do kasno u noć, na kojem je predsednik LDP, u jednom trenutku, poručio kandidatu za gradonačelnika beograda, Željku Ožegoviću, "Ožeži, Željko!".

Kako saznajemo, na sastanku se raspravljalo o rezultatima istraživanja koji se ovih dana često pojavljuju u javnosti. Pošto je na sastanku zaključeno da su ta istraživanja sprovedena od strane nerelevantne agencije, a da sve renomirane agencije imaju drugačije rezultate, predsednik LDP-a poručio je Željku Ožegoviću "Ožeži Željko!".

Ovo se toliko dopalo našem čuvenom sportskom komentatoru Milojku Pantiću koji se sutradan slikao sa Željkom Ožegovićem u stilu “selfija” i tu fotografiju postavili na zvaničan Instagram profil kampanje.

Izgleda da se ova poruka toliko dopala kandidatu LDP, da su odlučili da istu poruku pošalju i svojim biračima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • losmi

    8. mart 2014 | 03:53

    To je taj prepoznatljivi humor, samo komanima razuman. Cedo tebra, ozezi jednu lajnu!

  • saladin veličanstveni

    8. mart 2014 | 08:22

    a da ste isti tekst iskopirali još dva puta u nastavku bio bi duplo veći.

  • bole

    8. mart 2014 | 11:54

    Idol navijaca zvezde,veliki srbin koji propagira velikog srbina cedu,to su navijaci zvezdane,deco ne navijajte za zvezdu,ona je za devojcice!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA