Ocu i sinu pucali u glavu u punom autobusu i oteli im 20.000 dolara! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Obdukcija je pokazala da je Hoze Čangoluis (63) iz Ekvadora bio tri puta upucan, a njegov sin Fernando (33) šest puta, te da su od toga četiri metka ispaljena u glavu

  • 11

Dvojica pljačkaša upucala su oca i sina u autobusu i oteli im torbu sa 20.000 dolara u Amaguani, selu kraj glavnog grada Ekvadora.

Oko 20 putnika, uključujući majku s detetom, pobeglo je u zadnji deo autobusa nakon što su razbojnici napali Hozea Čangoluisa (63) i njegovog sina Fernanda (33) koji su se iz banke vratili s nešto više od 20.000 dolara nakon što su prodali svoj kombi.

Rođaci ubijenih kazali su da su novcem od prodaje kombija otac i sin trebali da otplate dugove, prenosi Jutarnji.hr.

Oni su preminuli od rana od metaka koje su zadobili kad su pokušali da se odbrane od napadača, a nasilnu scenu snimila je nadzorna kamera u autobusu.

Njegovog sina koji se grčevito držao za torbu s novcima napadači su izvukli iz autobusa, a Hoze je ranjen pohitao za njima, ali je pao i umro nedugo nakon što je izašao iz autobusa.

Obdukcija je pokazala da je Hoze bio tri puta upucan, a njegov sin šest puta, te da su od toga četiri metka ispaljena u glavu.

Policija je uhapsila šestoro ljudi, uključujući trojicu koji su napadačima pomogli da pobegnu s mesta zločina.

Jedan od osumnjičenih je odbegli zatvorenik optužen za ubistvo boksera.

Upozoravamo čitaoce da video snimak sadrži eksplicitne scene nasilja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA