Mirović: SNS vodi politiku reda i zakona

On je ocenio da bržeg razvoja takvih preduzeća ne može da bude bez velikih privrednih sistema i naglasio da je već sada vidljivo u čitavoj zemlji da investitori dolaze "prihvataju i vide da SNS vodi politiku reda, poretka i zakona"

  • 8

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Igor Mirović poručio je danas na predizbornom skupu u Srbobranu da ta stranka vodi politiku reda, poretka i zakona što, kako je istakao, vide i prihvataju investitori koji sve više dolaze u našu zemlju.

Na tribini posvećenoj potsticanju malih i srednjih poreduzeća i u razgovoru sa građnaima te bačke opštine, Mirović je istakao da je SNS pokazala da se radom i sprovođenjem politčkog programa, dovođenjem investitora i "snažnom akcijom na spasavanju srpske ekonomje mogu stvoriti uslovi i za razvoj malih i srednjih preduzeća, pre svega domaćih".

On je ocenio da bržeg razvoja takvih preduzeća ne može da bude bez velikih privrednih sistema i naglasio da je već sada vidljivo u čitavoj zemlji da investitori dolaze "prihvataju i vide da SNS vodi politiku reda, poretka i zakona".

Potpredsednik SNS je nagasio da ekonomija vrlo jasno reaguje na političku stabilnost i dodao da je zato naprednjacima potreban četvorogodišnji mandat kako bi još snažnije sproveli započete akcije u jačanju ekonomije naše zemlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa nis

    8. mart 2014 | 20:29

    Vas brat Mirovicu se bahati po Nisu, "maje se" sa sumnjivim likovima a niko nista ne sme da mu kaze zbog vas! Toliko o redu i zakonu!

  • Nesa

    8. mart 2014 | 15:35

    Vodi politiku magle nasilja i terorizma bajki i prica za malu decu videli smo kako radi kadar SNS u preduzecima katastrofa!

  • Milur

    8. mart 2014 | 19:33

    Ovoj Srbiji jedino moze da pomogne kuka i motika...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA