HAKERSKA LJUBAV: Oborio 101 sajt za 8. mart!

Umesto buketa sa 101 ružom, haker koji se potpisuje kao "Shon3", svojoj devojci je za 8. mart poklonio 101 oboren sajt. Na svakom se pojavio crni ekran sa velikim srcem u sredini i porukom "Milana, volim te"

  • 11

Kako obradovati devojku za 8. mart? Stručnjaci za ljubavne odnose bi verovatno preporučili sveće, slatkiše, parfem, večeru, opran i opeglan sav veš... i sličnu uobičajenu romantiku ili dokaze ravnopravnosti, ali im sigurno ne bi palo na pamet da na listu stave hakovanje sajtova. A upravo to je jedna Milana dobila od svog dečka, objavile su "Vesti".

Umesto buketa sa 101 ružom, haker koji se potpisuje kao "Shon3", svojoj devojci je za 8. mart poklonio 101 oboren sajt. Na svakom se pojavio crni ekran sa velikim srcem u sredini i porukom "Milana, volim te".

Iako bi mnogi rekli da im nije jasno kakve veze obaranje tuđih sajtova ima sa Danom žena i njihovom borbom za ravnopravnost, "Shon3" je verovatno najbolje znao šta bi njegova devojka volela i kako da je oduševi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefi

    8. mart 2014 | 16:23

    E, a meni moj nije ni cestitao

  • Don ja

    8. mart 2014 | 17:09

    @Dovidjenja Dovidjorno Kakvu silu je demonstrirao? O cemu pricas ti covece?? Kakve veze sila ima sa hakovanjem? Ti si dokaz da je ljudska glupost neogranicena.Covek je uradio nesto originalno, svaka mu cast.

  • Nezadovoljština

    8. mart 2014 | 17:09

    Neka ga i uhapse, bar je bio dasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA