Srušila se školska bina, 25 učenika povređeno!

Dosadašnja istraga je pokazala da je bina u katoličkoj srednjoj školi "Servajt" u gradu Anahajmu popustila pod težinom dece. Najmanje 25-oro dece pretrpelo je "manje, do srednje teške povrede", među kojima su najgori slučajevi loma kostiju

  • 0

Najmanje 25 učenika hospitalizovano je zbog povreda zadobijenih kad se u katoličkoj srednjoj školi "Servajt" u gradu Anahajmu urušila bina tokom školskog koncerta, objavili su danas američki mediji.

Srednja škola "Servajt" u Kaliforniji.

Na bini se u trenutku nesreće, sinoć oko 23.00 sata po lokalnom vremenu, nalazilo oko 250 devojčica iz katoličke škole "Rozari" iz grada Fulertona, izjavio je portparol policijske uprave u Anahajmu Tim Šmit.

- Dosadašnja istraga je pokazala da je bina popustila pod težinom dece - rekao je Šmit, prema izveštaju u listu "Los Anđeles Tajms".

On je dodao da je 25-oro dece pretrpelo "manje, do srednje teške povrede", među kojima su najgori slučajevi loma kostiju.

U vreme nesreće se u dvorani škole "Servajt", koju pohađaju isključivo dečaci, nalazilo ukupno 300 do 400 dece i roditelja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA