ANTIĆ: Lazarevac mora da bude grad!

Aleksandar Antić, kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika rekao je da je Lazarevac veća i samostalnija opština od velike većine opština u Srbiji i po broju stanovnika i po ekonomskoj snazi i da je zato zaslužio da dobije status grada

  • 12

Kandidat Koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Aleksandar Antić izjavio je danas da Lazarevac ne može više da bude gradska opština, jer je to odavno prevazišao, ocenjujući da on mora da bude samostalan grad sa svim pravima i odgovornostima.

Antić je, govoreći na predizbornom skupu u Opštini Lazarevac, rekao da je Lazarevac veća i samostalnija opština od velike većine opština u Srbiji i po broju stanovnika i po ekonomskoj snazi i da je zato odavno zaslužio da dobije status grada, da ljudi koji ovde žive sami odlučuju o svojim prioritetima.

- Lazarevčani su najveća vrednost ovoga grada, i zato sve što radimo u ovom gradu moramo raditi i radimo za ljude koji čine ovu sredinu dobrim mestom za život - smatra Antić.

Kandidat Koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda je ukazao da se mora voditi računa o sugrađanima, o njihovim životnim potrebama i zahtevima.

Antić je posebno istakao zasluge dosadašnjeg predsednika Opštine Lazarevac, socijaliste Dragana Alimpijevića Cipija, koji je, kako je rekao, svojim rezultatima izborio pravo da povede Lazarevac u još jednu pobedu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    9. mart 2014 | 14:45

    To neće da se dopadne beogradskim političarima, kao što si ti, koji su se nekada po svaki cenu borili da Lazarevac bude bude pripojen Beogradu, a ne Valjevu, da biste mogli da ga muzete kao što radite danas.

  • Lazarevcanin

    9. mart 2014 | 17:03

    Bravo Anticu! Lazarevac je dovoljno veliki i bogat, a doslo je vreme da se demetropolizuje Srbija.

  • konektovan

    9. mart 2014 | 17:08

    Svaka opstina preko 40.000 stanovnika treba da bude grad.U konkretno ovoj situaciji Beograd nema mnogo sluha za prigradske opstine. Podrzacu Antica samo zbog ovoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA