Meksička policija ubila već mrtvog vođu narko-kartela!

Stanovnici u zapadnoj meksičkoj državi Mičoakan više puta do sada su prijavili da su videli vođu narko-kartela posle njegove prve smrti, a sada je i povrđeno da nije ubijen 2010. godine kada se verovalo

  • 0

Dva neimenovana zvaničnika meksičke vlade rekli su da je muškarac ubijen u nedelju ujutro u oružanom okršaju u zapadnom Meksiku možda lider narko-kartela Vitezovi Templari, za koga je objavljeno da je umro 2010.

Zvaničnici su rekli za agenciju AP da timovi forenzičara pokušavaju da utvrde njegov identitet, ali da veruju da je u pitanju Nasario Moreno Gonsales.

Administracija bivšeg predsednika Felipa Kalderona objavila je da je Moreno poginuo u oružanom okršaju sa Federalnom policijom u decembru 2010, ali nikada nije pronađeno njegovo telo.

Nakon što je tada objavljena njegova smrt, poštovaoci su se okupili da mu odaju počast, noseći transparente "Nasario će uvek živeti u našim srcima".

Stanovnici u zapadnoj meksičkoj državi Mičoakan više puta do sada su prijavili da su videli Nasarija posle njegove navodne smrti.

Meksičku državu Mičoakan potresaju borbe između kartela Vitezova Templara i samoodbrambenih grupa.

(Telegraf.rs / Beta)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA