Mihajlović: Borba protiv kriminala i korupcije neće stati!

Zorana Mihajlović je pozvala građane da glasaju za SNS, poručivši da će ta stranka nastaviti da se bori za otvaranje novih radnih mesta i nastavak brobe protiv kriminala i korupcije

  • 11

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović pozvala je danas građane Kikinde da izađu na izbore 16. marta i daju poverenje toj stranci i Aleksandru Vučiću, poručivši da će ta stranka nastaviti da se bori za otvaranje novih radnih mesta i nastavak brobe protiv kriminala i korupcije.

- SNS poziva građane svih gradova, kao i Kikinde, da izađu na izbore 16. marta i daju poverenje SNS-u i Vučiću, kako bi zajedno zaista napravili budućnost u koju verujemo, kako bismo zadržali radna mesta i otvorili nova i da bi svom snagom radili kao pretohodnih 18 meseci i borili se protiv kriminala i korupcije - rekla je Mihajlović novinarima u Kikindi obilazeći štand te stranke na trgu u Kikindi.

Ona je poručila da borba protiv kriminala i korupciji neće stati.

- Isto tako učinićemo sve da se otvaraju fabrike u Kikindi. U Kikindi će Metanolsko-sirćetni kompleks raditi kao i neke druge kompanije, koje će ovde otvoriti nova radna mesta - rekla je potpredsednica SNS-a.

Ona je naglasila da će država učiniti sve da mladi ostanu da žive u Kikindi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    11. mart 2014 | 04:15

    "Mihajlović: Borba protiv kriminala i korupcije neće stati!" jel se to odnosi i na Vas nezakonit obracun kamata na kamate duznicima iako je Ustavni i Vrhovni kasacioni sud doneo odluke da je nezakonito i neustavno? Da podsetim citaoce da ste se i Vi zdusno zalagali za primenu sporazuma kako bi od gradjana izvukli sto vise novca a pitam se samo u koje svrhe? Isplate zaposlenima u EPS-u opet nezakonito po 50.000 din ili pokrivanje troskova ove neumesno skupe kampanje? 1 sekunda na RTS-u kosta 22.000 dinara, koga ne mrzi neka racuna.

  • Zuti

    10. mart 2014 | 13:41

    Gospodjo,ili smeni budzu od 32.000 evra plate, ili odlazi ti sa tog mesta.

  • delije

    10. mart 2014 | 18:09

    Mihajlovićeva ne zaboravi onog Bajazovića sa 30.000€ mesečno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA