Bačević: Snaga i energija SNS-a doneće pobedu na izborima!

Milan Bačević je izjavio da Srpska napredna stranka iz dana u dan pokazuje novu snagu i energiju, za koju se nada da će dovesti do pobede na predstojećim izborima

  • 7

Član predstavništva SNS-a, Milan Bačević, izjavio je da Srpska napredna stranka iz dana u dan pokazuje novu snagu i energiju, koju građani, a posebno mladi ljudi prepoznaju i dodao da očekuje da će to dovesti do izborne pobede te stranke na predstojećim izborima 16. marta.

Bačević je posle razgovora sa mladim aktivistima SNS-a u Opštinskom odboru te partije u Kosjeriću rekao, da pozitivno raspoloženje građana prema SNS-u treba da se pretvori u izbornu pobedu te stranke.

Dodao je da perspektiva i budućnost te partije pripada mladima, koji će ubuduće imati podršku SNS-a u svojim aktivnostima.

Bačević je rekao da je SNS najbolje organizovana stranka, kojoj građani najviše veruju.

- Siguran sam da ćete 16. marta uveče slaviti izbornu pobedu, a već 17. marta moraćemo da zasučemo rukave i još više da radimo - poručio je Bačević građanima Kosjerića i članovima SNS-a u toj opštini.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zuti

    10. mart 2014 | 14:21

    Oće Baćo, ali idi ti kuci.ti si se premorio, kao deka Krka, kao deka Mrka,auh zaboravih i drugog Krku.

  • Brat Djura

    10. mart 2014 | 18:27

    Pusti te price.... Reci te vi narodu sta planirate sa USTAVOM, posle izbora... Dali ste Kosovo, dali ste im fudbalski savez, otvorili granice... Pa nas obicne smrtnike cisto interesuje, sta je sledece... ?!? Vojvodina... Raska...?!?

  • nole

    10. mart 2014 | 14:31

    Ti je doneti neces

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA